Tura od 2.200 km u trajanju od 26 dana

Paris, grad ljubavi, nam je sljedeća destinacija za biciklističko putovanje na otvaranje Olimpijskih igara 2024. Planirana je manje zahtjevna staza od 2.200 km u trajanju od 26 dana (cca. 5-6 h pedaliranja na dan).

Nakon dugih 10 godina BK Pedalinac ponovno organizira pedaliranje na Olimpijske igre, ovaj put u grad svjetla – Pariz! Nije da nije bilo želje u tih 10 godina za putovanjem na Olimpijske igre, ali razne čak i nepredvidive okolnosti su nas spriječile na putu želja. Predaleki i teško dostupni Rio da Janeiro i PyongChang, zatim ograničeni pandemijom Covid-19 su onemogućili Pedalince da se otisnu na nove Olimpijske igre Tokio i Peking.

Kao melem na sve rane došao je Pariz! Ne suviše kratko, ne suviše dugo putovanje. Opet Europsko putovanje. Do Pariza će članovi BK Pedalinca putovati dolinama rijeka Dunav, Rajna i Siena. Dio rute će se poklapati sa najljepšim dijelom putovanja za London, a dio će nuditi priliku upoznati nove predjele Europe i biciklističkih staza Eurovelo. Putovanje idealno kako za prekaljene biciklističke hedoniste tako i za početnike željnih putovanja biciklom.

Period putovanja: 1.-26.7.2024.

Trajanje vožnje: 26 dana

Duljina rute: 2.200 km

Broj članova: 10-15

Planirani sponzori: Mr. Print, Mandis Pharm, Ilirija Resorts, Ediltec, Blue Wet d.o.o.